Kom in gesprek met onze landelijk voorzitter Robèr Willemsen en krijg een korte update over de plannen in 2022 van Quirine Kamphuisen, directeur Noordwijk Marketing. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen en meld je snel aan!

Het bestuur van KHN Noordwijk nodigt jou van harte uit voor de algemene ledenvergadering (ALV) bij Bries Noordwijk te Noordwijk. Wij zijn bijzonder vereerd dat landelijk voorzitter Robèr Willemsen ook aanwezig zal zijn en graag in gesprek gaat met de Noordwijkse leden. Daarnaast geeft Quirine Kamphuisen -directeur Noordwijk Marketing- een korte update over de plannen in 2022.

Wanneer? Dinsdag 12 april 2022
Tijd? Ontvangst 10.45 uur, aanvang 11.00 uur. Lunch 12.30 uur
Waar? Kon. Astrid Boulevard 102, 2202 BD Noordwijk

Agenda

  1. Mededelingen voorzitter
  2. Notulen 22 juni 2021*
  3. Statutenwijziging*
  4. Highlights Bestuurjaar 2021-2022
  5. Financien (goedkeuring 2021 + Budget 2023)
  6. Bestuursverkiezingen 2022
  7. Bestuursverkiezingen 2023
  8. Update Noordwijk Marketing - Quirine Kamphuisen
  9. Rondvraag
  10. Robèr Willemsen - Voorzitter KHN Nederland

* Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je de notulen en de statutenwijziging. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Bestuur KHN Noordwijk

Van zowel Michiel van den Berg (Boutique Hotels/seizoensgebonden strandpaviljoens), Coen Bouwmeester (Grent – Cafe), Nico van der Spek (Grent – restaurants/discotheken) Erik Heemskerk (Noordwijkerhout – catering) als Pieter van der Geest (secretaris- Noordwijkerhout – Cafe) lopen in 2022 de termijnen af. Allen zijn bereid en hebben de mogelijkheid om nog een periode verkozen te worden. Ben jij geïnteresseerd in een positie als bestuurslid, stuur dan een e-mail naar noordwijk@khn.nl. Wij nemen dan contact met je op.

De aanwezigheid van Robèr Willemsen beschouwen we als een mooi compliment voor de activiteiten van onze afdeling en het rijke pallet aan horecabedrijven in de diverse kernen van Noordwijk. Voor dit gedeelte van de vergadering nodigen wij dan ook (pers)relaties van KHN Noordwijk uit en beschouwen dit als het openbare deel van de vergadering.

Aanmelden

Na afloop van de vergadering serveren wij een informele lunch. Voor een indruk van het aantal gasten en foodwaste te beperken, ontvangen wij graag voor zondag 10 april aanstaande voor 17.00 uur jouw aanmelding via noordwijk@khn.nl. Ook als je verhinderd bent, vernemen wij dat graag en bij voorkeur met een reden waarom datum en tijd niet schikken.

Graag tot dinsdag 12 april in Bries Noordwijk!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens