Wat hebben wij gedaan in 2021? Waar liggen uitdagingen en hoe verder in 2022? Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen? Meld je dan nu nog aan voor de algemene ledenvergadering!

Het bestuur van KHN Sint-Michielsgestel nodigt onze leden en partners uit voor de algemene ledenvergadering (ALV).

Wanneer? Maandag 29 november 2021
Tijd? 09.30 uur ontvangst, 10.00 uur aanvang
Waar? Wij zijn te gast bij onze onze collega’s van Hotel en congreslocatie De Ruwenberg, Ruwenbergstraat 7 in Sint-Michielsgestel

Deze ochtend willen wij met jou -naast het officiële gedeelte- een aantal actuele ontwikkelingen bespreken. Er wordt binnenkort een imago promofilm gelanceerd en kijken wij vanuit het bestuur -in samenwerking met de gemeente- naar de mogelijkheid om als ondernemer aanspraak te maken op de gelden vanuit de overheid voor het coronatoegangsbewijs (CTB). Ook haken we in op voor onze branche belangrijke lokale speerpunten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Praat mee en ben erbij!

Het programma zal er als volgt uitzien:

 • 09.30 uur ontvangst koffie thee en lekkers
 • 10.00 uur aanvang vergadering

Agenda

 1. Opening
 2. Vaststellen agenda
 3. Mededelingen / ingekomen stukken
 4. Financieel verslag en concept begroting
 5. Nieuws vanuit KHN door regiomanager René Nouwens
 6. Bestuurszaken
  6.1 Bestuursverkiezing
  Na consultaties stelt het bestuur voor de volgende personen te (her)benoemen in het bestuur.
  • Als voorzitter: de heer P. Bijleveld (Pim)
  • Als algemeen bestuurder: de heer H. Goossens (Huub), mevrouw A. Bergman (Anna), de heer S. Heijmans (Stef), de heer J. Olijslagers (Jan).

   Na aanvaarding en benoeming tot bestuurder, dient het bestuur gezamenlijk te kijken naar verdeling van het takenpakket van onder andere secretaris en penningmeester.

   Eventuele namen van (tegen-)kandidaten voor een bestuurdersfunctie kan worden ingediend bij het de secretaris tot 7 (zeven) dagen voor de vergadering. Kandidaatstelling dient schriftelijk te geschieden en bekrachtigd te zijn door de handtekening van minimaal 5 (vijf) stemgerechtigde leden.

6.2 Voortgang KHN Sint-Michielsgestel door de voorzitter
6.3 Vaststellen afdelingsstatuten *
6.4 Waar zetten wij komend jaar op in?
6.5 Coronatoegangsbewijs (CTB)
7. Rondvraag en sluiting

* Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je de afdelingsstatuten. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Aanmelden

Laat uiterlijk donderdag 25 november aanstaande van je horen! Stuur een e-mail aan sintmichielsgestel@khn.nl.

 • Ik ben erbij met 1 of 2 personen

Na afloop van de vergadering is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Vragen en/of punten van aandacht?

Heb jij nog punten van aandacht welke je graag op de agenda ziet dan horen wij dit graag vooraf zodat dit, in goed overleg, toegevoegd kan worden.

Wil jij ook op de hoogte zijn van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen, zeker komen! Wij verwelkomen jou graag op 29 november!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens