Alkmaar Marketing ontvangt regelmatig mails van contentmakers en/of influencers die een bezoek aan Alkmaar willen brengen. In ruil voor content op hun social kanalen en website biedt Alkmaar Marketing dan een pakket op maat aan om Alkmaar zo tof mogelijk op de kaart te zetten bij hun volgers, kijkers en websitebezoekers.

Het betreft dan vaak een overnachting, museumbezoek, ronde met de Grachtenrondvaart en bijvoorbeeld een ontbijt, lunch of diner. Uiteraard wordt vooraf altijd het engagement van dergelijke contentmakers gechecked en wordt er niet zomaar met iedereen samengewerkt.

Een voorbeeld van afgelopen zomer is onderstaand verslag van Joost en Viora. Hun stories over Alkmaar zijn door ruim 25.000 mensen bekeken en hun verslag heeft al diverse boekingen bij o.a. The Fallon opgeleverd: https://www.instagram.com/sto…/highlights/17967996079324246/

Zou je het leuk vinden om in samenspraak met Alkmaar Marketing aan toekomstige samenwerkingen mee te werken? Mail dan naar kim@alkmaarmarketing.nl . Dan komt zij bij je op de radar bij een volgende aanvraag.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens