Blijven de financiële lasten zich opstapelen? Dan kan jouw onderneming in de problemen komen. Terugbetaling van uitgestelde belasting- en coronasteun, prijsstijgingen van energie, transport en grondstoffen en daarbovenop nog eens een personeelstekort. Hoe ga je hiermee om als ondernemer? Wat zijn je mogelijkheden en welke hulp is er voor je?

Webinar

Op 14 december organiseerden MKB-Nederland en VNO-NCW een webinar met als onderwerp: ‘Als de financiële lasten zich opstapelen: wat zijn je mogelijkheden als ondernemer?’ Dit webinar was een vervolg op het webinar ‘terugbetalen van uitgestelde belastingen’ van 29 september.

Inhoud

Naar aanleiding van dit webinar is er een overzicht gemaakt met veelgestelde vragen en antwoorden. Mocht je het webinar niet gevolgd hebben, dan kan je hier lezen waar het over ging: Mogelijkheden wanneer de financiële lasten zich opstapelen - Ondernemen.nl - Ondernemen.nl

Check hoe jij er voor staat

Op ondernemen.nl vind je een tool waarmee je snel kunt berekenen of je aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen én hoe de levensvatbaarheid van je onderneming is. Doe de check en zie in een persoonlijk en vertrouwelijk dashboard hoe jij er financieel voor staat.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens