Na een uitzonderlijke coronaperiode willen wij jou graag uitnodigen voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) van KHN Utrecht.

Nu het kan doen we dat graag weer fysiek en gecombineerd met een inspirerende rondleiding door het een nieuwe kasrestaurant: Stadsjochies. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje.

Wanneer? Maaandag 22 november
Tijd? 16.00 uur - 19.00 uur
Waar? Stadsjochies, Rijndijk 12, 3585 LG Utrecht (er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen, dus een tip: stap lekker op de fiets ook met oog op de borrel)

Agenda ALV

  1. Welkom door huidig voorzitter Pieter Honing
  2. Bestuurswisseling (uit- en toetreding)
  3. Een terugblik en vooruitblik door de bestuursleden
  4. Financiën door penningmeester Henk van Hees (bijlage begroting, ter goedkeuring)*
  5. Nieuwe afdelingsstatuten (zie bijlage, ter goedkeuring)*
  6. Wat verder ter tafel komt.

Aansluitend zullen we met elkaar het glas heffen en wordt er een rondleiding door het kasrestaurant verzorgd. Je wordt verrast door de vrolijke veelzijdigheid van de natuur. Iedere dag maken ze prachtige gerechten van de verse producten uit de kassen, volle grond, verticale theetuin, kruidentuin en de Theetuin. ‘Wie met liefde zaait, zal smaak oogsten. Eg Waor!’

Uiteraard rekenen wij op jouw aanwezigheid!

Aanmelden
Graag zien we jouw aanmelding vóór 17 november tegemoet. Dat kan per email naar: utrecht@khn.nl.

* deze documenten staan op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens