Op 16 november vindt er een digitale ALV plaats. Misschien is dit aan je aandacht ontsnapt maar aanmelden kan nog via je regiomanager Marlies Cirkel, m.cirkel@khn.nl.

Bijgesloten vind je de plannen voor 2022, de begroting en de nieuwe afdelingsstatuten*.

Bestuurders gezocht

Wil jij graag het verschil maken voor onze branche? En met elkaar zorgen voor het beste lokale ondernemersklimaat? Wordt dan bestuurder van afdeling KHN het Groene Hart.

Met ruim 60 leden in Bodegraven, Reeuwijk, Waarder, Driebruggen, Waddinxveen, Zevenhuizen, Moerkapelle, Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel ben je als bestuurder contactpersoon voor gemeentelijke zaken. Bijvoorbeeld voor het input leveren op belangrijke lokale zaken zoals de ALV, de paracommerciƫle verordening, het terrassenbeleid, centrum visies en leges.

Daarnaast ben je samen met je collega-bestuurders en regiomanager van KHN de ogen en oren van alle leden richting ons regiobestuur.

Natuurlijk is er ook ruimte voor sociale evenementen en het netwerken met je collega ondernemers. Het bestuur organiseert jaarlijks bijeenkomsten, borrels, of trainingen.

Ben jij een echte bestuurder of wil je juist je eerste stap zetten in het besturen en wil je meer weten over het KHN bestuur Groene Hart? Neem dan contact op met de voorzitter Danielle Verboom - Vergeer danielle@gasterijvergeer.nl of je regiomanager Marlies Cirkel m.cirkel@khn.nl

* deze vergaderstukken staan op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens