Ben jij die gedreven horecaondernemer die input wil leveren aan de Ledenraad voor het cluster van Gelderland, Limburg, Utrecht en Brabant? Samen zetten we de koers uit!

Wanted: Energieke Clustervoorzitter voor Gelderland-Limburg-Utrecht-Brabant! Ben jij die gedreven horecaondernemer die input wil leveren aan de Ledenraad voor het cluster van Gelderland, Limburg, Utrecht en Brabant? Samen zetten we de koers uit!

De vier Regiovoorzitters zoeken een dynamische voorzitter om sturing te geven aan het cluster en hierdoor ook tevens een waardevolle bijdrage aan de Ledenraad te leveren! De input van onze achterban is van cruciaal belang voor de juiste besluitvorming, ben jij de spil die dit kan door vertalen?

Waarom deze kans grijpen?
Impact maken: Als voorzitter ben je de stuurman/vrouw van een regio met een rijke horecatraditie. Je hebt de kans om het verschil te maken en de belangen van onze KHN-leden op de kaart te zetten.

Netwerken: Bouw aan je professionele netwerk door samen te werken met gepassioneerde horecaondernemers in de regio. Als lid van de Ledenraad van KHN sta je in direct contact met belangrijke landelijke besluitvormers.

Leiderschap: Laat jouw leiderschapskwaliteiten zien door bijeenkomsten vakkundig te sturen, waarbij je het collectieve belang van KHN-leden vooropstelt.

Wat we zoeken:

  • Een enthousiaste horecaondernemer met een scherp oog voor het collectief belang van onze KHN-leden.
  • Iemand die de touwtjes in handen kan nemen en bijeenkomsten in goede banen leidt, daarnaast compromissen kan sluiten wanneer de belangen verdeeld zijn.
  • Een verbinder die actief wil deelnemen om de belangen van onze leden te behartigen en de aandachtspunten pro actief kan beleggen.

Hoe solliciteren:
Inhoudelijk benieuwd naar de rol? Neem contact op met Rik Hüsken, de bevlogen regiovoorzitter van Brabant, die je alle ins en outs kan vertellen. Stuur je motivatie en CV, vóór vrijdag 22 maart naar r.husken@kapellerput.nl .

Grijp deze kans om jouw stempel te drukken op de horecawereld en maak van deze rol de ultieme springplank voor jouw leiderschapsreis!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens