Tijdens de algemene ledenvergadering op woensdag 24 januari nam het bestuur van KHN Apeldoorn en regio manager Jan Willem van der Straaten afscheid.

Een nieuw en jong bestuur met Larissa van der Vlist als voorzitter werden afgelopen jaar ingewerkt en staan samen met de nieuwe regio manager Edwin Korthouwer klaar voor een nieuwe periode in het nooit saaie Apeldoorn. Na ruim 8 jaar intensieve samenwerking met de gemeente Apeldoorn kwam burgemeester Ton Heerts op bezoek om het bestuur te bedanken voor het structurele overleg met de horeca. Met name tijdens de corona crisis maar ook nu de transformatie van de binnenstad volop aan de gang is. Jacco Talen werd verrast met een oorkonde waarbij hij door zijn acherban benoemd is tot lid van verdienste van KHN Apeldoorn e.o. Jan Willem blikt dankbaar terug op alle mooie contacten en projecten die van toegevoegde waarde zijn geweest voor de horeca in Apeldoorn. Hij gaat het missen maar kijkt ook uit naar de nieuwe samenwerking met KHN Arnhem Renkum.

Samen geven we de horeca power!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens