Wet Arbeidsmarkt in Balans, wat betekent dat voor werkgevers In de horeca? De verschillen tussen flex en vast moeten verkleinen. Wat wijzigt er precies en wanneer? En hoe kun je jezelf voorbereiden?

Wanneer? Woensdag 11 december 2019
Tijd: 11.00 uur
Waar? Corendon Village, Schipholweg 275 te Badhoevedorp (bereikbaarheid en parkeren)

Op 1 januari 2020 gaat de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) in. Vanaf dat moment veranderen de regels op het gebied van oproepovereenkomsten en transitievergoedingen.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de aankomende wijzigingen. Wat zijn de gevolgen van flexibel werken en oproepovereenkomsten en voor welke medewerker moet je straks een hoge en voor welke je een lage WW-premie afdragen? In deze presentatie van ongeveer 1,5 uur over de WAB geven we een heldere en duidelijke uitleg over de belangrijkste wijzigingen op het gebied van flexibele arbeid. De workshop wordt gegeven door een arbeidsdeskundige van Horeca Maatwerk. Je hoort welke gevolgen dit heeft voor de dagelijkse praktijk als horecabedrijf en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden. Ook gaan we in op de meest gestelde vragen.

Op woensdag 11 december om 11.00 uur heb je de mogelijkheid deze workshop te volgen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens