Binnenkort vinden de jaarlijkse Bhv-herhalingstrainingen, speciaal voor leden van KHN Horst aan de Maas, weer plaats. Dankzij een financiƫle bijdrage vanuit de afdelingskas kun je deze training tegen een zeer aantrekkelijk tarief volgen.

Wanneer?
Maandag 21 maart
Maandag 28 maart
Dinsdag 29 maart
Maandag 4 april

Tijd? 13.00 uur tot 16.30 uur
Waar? Boscafe t Maasdal, Tienrayseweg 10 b in Horst

Kosten?
1e persoon van een bedrijf volgt de training gratis
2e persoon van het bedrijf betaalt per persoon 30,- euro
De 3e persoon of meer betaalt per persoon 60,- euro

Aanmelden
Opgave voor de training is mogelijk tot donderdag 17 maart aanstaande tot 16.00 uur door een mail te sturen naar info@boscafehetrimpelt.nl o.v.v. de naam van het bedrijf en het aantal personen dat de training gaat volgen.

Er kunnen maximaal 8 deelnemers per training deelnemen en er geldt dan dus vol=vol.
Wanneer er heel veel aanmeldingen ontvangen worden dan geldt dat er per bedrijf maximaal 2 personen mogen deelnemen en bekijken we of het wellicht zinvol is om voor de overige aanmeldingen op een ander moment nogmaals een Bhv-training te verzorgen.

Let op:
Dit is een herhalingstraining en dat houdt in dat alleen personen die in het bezit zijn van een Bhv-certificaat deel kunnen nemen.

Als er behoefte is aan het volgen van een basistraining Bhv laat dit dan ook weten via info@boscafehetrimpelt.nl. We kunnen dan bezien of we met onze partner Weijs & Hooft Opleidingen hier ook iets voor kunnen organiseren.

Tot slot!
Heb je er aan gedacht om dinsdagmiddag 19 april vrij te houden in jouw agenda? Dan houden we namelijk onze jaarvergadering met aansluitend een interessante presentatie door Wouter Verkerk. Nadere informatie volgt nog.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens