Inmiddels is de carnaval voorbij en zie je her en der nog wat confetti op straat.., een moment om vooruit te blikken naar het voorjaar! Mooi weer op komst betekent ook dat de bezoekers en inwoners van onze gemeenten sneller de fiets pakken!

Tevens wordt in Brabant maar liefst 20% van de Nederlandse fietsuitgaven besteed. Komen deze bestedingen ook bij jouw horeca locatie terecht?

Brabants Fietscafé

Sluit je aan als officieel Brabants Fietscafé en laat je bekendheid onder fietsers groeien. Als Brabants Fietscafé sta je op de radar als officieel start- en rustpunt voor fietsers en onderscheid je je als locatie waar fietsers extra welkom zijn.

Fietscafés Lunchroom Meesterlijk en De Rustende Jager vertellen je in deze video wat het zijn van een Brabants Fietscafé je kan brengen. Interesse? Meld je vóór 1 maart 2024 aan met kortingscode Fietscafé2024 en je ontvangt een jaar lang € 10 korting per maand.

Aanmelden

Aanmelden en aanvullende informatie kun je vinden op de website van Visit Brabant Word Brabants Fietscafé.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens