Hierbij tref je de conceptbegroting van KHN Delft voor 2022 aan en de financiële verantwoording over 2021.

Zoals jullie misschien nog weten is er vorig jaar het een en ander gewijzigd in het contributiesysteem van KHN. Je krijgt nu elk jaar 2 facturen namelijk 1 voor de landelijke contributie van KHN en 1 voor de bijdrage van de afdeling. Deze laatste is een hoofdelijke omslag van 15%.

Bijdrage afdeling

Voorheen kwam dit in 1 factuur en mogelijk dat het toen daardoor wat minder zichtbaar was. Deze laatste factuur hadden we nu moeten sturen, maar het bestuur heeft besloten om dit, ook dit jaar niet te doen. Waarom niet? Als bestuur hebben we dit jaar namelijk veel minder kosten gemaakt, de reserves zijn voldoende. En wij denken dat het belangrijkste is dat, net als verleden jaar, de meeste leden nu het geld zelf beter kunnen gebruiken.

Graag horen we je mening hierover of je vragen hebt over de verantwoording. Het bestuur gaat anders met dit concept aan de slag totdat de ALV in 2022 deze begroting heeft goedgekeurd.

KHN Delft is op zoek naar 2 bestuursleden (v/m)

KHN Delft heeft betrokken leden en een actief bestuur. Het bestuur bestaat op dit moment uit 8 bestuursleden. Aangezien een paar bestuursleden aan het eind van hun termijnen zitten, zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het bestuur streeft naar een evenwichtige samenstelling van het bestuur, zodat alle sectoren en de gehele stad vertegenwoordigd is.

De afdeling is lokaal goed vertegenwoordigd in veel overleggen en organisaties, dit helpt enorm in de lokale lobby om zo overal op te komen voor de belangen van de branche. Alle bestuursleden doen het werk voor KHN naast hun eigen werk, dat is wel een belasting maar tegelijk ook een verrijking. Als bestuurslid leer je namelijk enorm veel en word je netwerk steeds groter.

Van bestuursleden wordt minimaal verwacht dat zij de bestuursvergaderingen en de ALV’s bijwonen. Ieder bestuurslid heeft bovendien een aantal eigen ‘portefeuilles’ en /of overleggen waar ze de afdeling vertegenwoordigen. Het bestuur is een gezellig en hecht team waar regelmatig over verschillende onderwerpen gespard wordt, waardoor er gezamenlijk tot een standpunt gekomen wordt. Er zijn verder bestuurstrainingen en andere hulpmiddelen beschikbaar om zo meer te leren en om bestuurders te ondersteunen in hun taak.

Heb je interesse om meer te doen voor de branche, de stad? Geef je dan op voor een bestuursfunctie bij KHN. Wil je misschien eerst meer weten? Dat kan ook, we gaan graag het gesprek met je aan.

Mocht je nog vragen hebben over bovenstaande onderwerpen dan horen we die graag, mail ons op delft@khn.nl

Bijlage: Concept begroting 2022*

* De begroting staat op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens