De zomer 2023 editie is de éérste editie van de Limburg Hopper. Veel toonaangevende ondernemers en stichtingen in de regio hebben zich gemeld als deelnemer om de jeugd in de regio een fantastische zomer te laten beleven!

Zes weken zomervakantie... zes weken lang activiteiten bedenken om de jeugd te entertainen. Waar gaan we morgen heen? Wat is er nieuw in de omgeving? Met de Hopper ontdekken kinderen en ouders verschillende, nieuwe maar ook al bekende, plekken en activiteiten in de omgeving. De Hopper wordt gratis verspreid op de basisscholen in de deelnemende gemeentes.

Recent heeft de gemeente Roerdalen bijgevoegd verzoek binnen gekregen van de Limburg Hopper. Hierin wordt gevraagd of zij, samen met het bedrijfsleven en verenigingen willen bijdragen aan een leuke zomer voor de basisschoolkinderen in de regio. De gemeente omarmt dit project en nemen de kosten voor hun rekening. Zij hebben nu alleen nog hulp en ondersteuning nodig van jou.

De eerste vraag is dan ook om deze actie te ondersteunen!

Is jouw interesse gewekt om deel te nemen aan de Limburg Hopper?

Laat dit dan weten aan Michiel Boers, Beleidsadviseur Economie, Toerisme en Cultuur van gemeente Roerdalen via michiel.boers@roerdalen.nl.