We zijn verheugd om aan te kondigen dat de PIMP theatershow in 2024 terugkeert naar verschillende locaties verspreid over Nederland! Dit is een fantastische kans voor KHN leden om een onvergetelijke avond te beleven, vol vermaak, waardevolle inzichten en een flinke dosis energie.

De PIMP Theatershow bezorgt je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Een show waarin heel beeldend de do’s en don'ts van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van vakman Milo Berlijn.

Met interactieve elementen, humor en uitdagende situaties confronteert de PIMP theatershow je op vrolijke en meeslepende wijze met je eigen 'mensvriendelijke' handelen. Dit maakt de ervaring niet alleen vermakelijk, maar ook uiterst effectief. Jullie als leden zullen met plezier en enthousiasme betrokken worden bij de inhoud, wat leidt tot waardevolle inzichten en een sterkere verbinding binnen de KHN-gemeenschap.

Als een speciale aanbieding voor KHN-leden bieden we een exclusieve korting van 15% op de kaartjes voor de PIMP theatershow. Gebruik de code ‘KHN15’ bij het afrekenen om van deze korting te profiteren. Reserveer je kaarten op www.pimptheatershow.nl en verzeker jezelf van een plekje bij deze hilarische voorstelling.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens