De deadline om je aan te melden voor de scheurkalender is verlengd tot eind april. Je kunt dus nog steeds meedoen om samen met Koninklijke Horeca Nederland te laten zien wat de horeca van Amsterdam elke dag te bieden heeft en samen de 750ste verjaardag van de stad groots te vieren.

Registreer hier jouw horecazaak!

Van broodjeszaken, cafés, restaurants tot hotels, alle horecabedrijven zijn welkom om deel te nemen.

Waarom meedoen?

  • In de schijnwerpers: Jouw horecazaak krijgt een exclusieve pagina in de scheurkalender, waardoor je direct onder de aandacht komt bij Amsterdammers en bezoekers.
  • Creatieve vrijheid: Je hebt volledige creatieve vrijheid om je pagina in te vullen. Laat zien wat jouw horecazaak uniek maakt!
  • Een historisch moment: We vieren samen met Koninklijke Horeca Nederland Amsterdam en alle deelnemende horecazaken het 750-jarig bestaan van de stad. Een moment om niet te missen.

Ontdek via deze link de voorbeelden van de feestkalender en laat je inspireren voor jouw eigen pagina.

Hoe doe je mee?
Meld je aan via de link. Registreer hier jouw horecazaak! En vul je gegevens in. Je kunt ook een voorkeur voor datum aangeven en die wordt toegekend, mits nog beschikbaar.

Kosten per deelnemer zijn € 250,- excl. BTW. Elke afnemer krijgt drie gratis kalenders om op te hangen in je zaak, of om weg te geven. Daarnaast is het mogelijk om extra kalenders bij te bestellen voor € 10.- en weg te geven of zelf in je zaak te verkopen.

Je ontvangt dan een bevestiging van je deelname met een persoonlijke link. En via deze link kun je kiezen uit een van de gebruiksvriendelijke kant-en-klare lay-outopties en vul je een speciale actie of een historisch/humoristisch/ludiek feitje in betreffende jouw zaak.

De kalender is ook verkrijgbaar via diverse verkooppunten in de stad en zal mogelijk afgenomen worden door verschillende horecabedrijven en partners om te verkopen of als cadeau te geven aan hun relaties, medewerkers, etc.

Voor dit initiatief werkt KHN samen met productiepartner XSAGA.

Mis deze kans niet! Meld je nu aan en wees een van de 365 Amsterdamse horecazaken die in dit historische jaar van 27 oktober 2024 t/m 27 oktober 2025 een dag lang in de spotlight staan.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens