Houd je vast! We gaan starten met een campagne in Drenthe om het werven van personeel in de horeca en het toerisme te stimuleren.

Het is in deze tijd extra lastiger gebleken om personeel te vinden dan normaal. Naast de lopende campagne van KHN landelijk hebben we ook een aanvullende Drentse campagne in samenwerking met Provincie Drenthe, Recreatieschap, Marketing Drenthe, Hiswa-Recron en KHN.

Wat gaan we doen?

We starten een online campagne met berichten en advertenties, zowel op social media als op YouTube. De campagne is gericht op jongeren tussen de 15 en 25 jaar die wonen in Drenthe. De looptijd van de campagne is ongeveer één maand.

Wat kun jij doen?

Wil jij jezelf en jouw medeondernemers een handje helpen? Samen staan we sterk(er)! Want SAMEN bereiken we meer. Door de boodschap met z'n allen te verspreiden, bereiken we meer werkzoekenden. Om het je makkelijk te maken, kun je een pakketje met materiaal downloaden dat je kunt inzetten. Je kunt deze gifjes gebruiken om te delen op jouw social media kanalen of website. Alle beetjes helpen!

Tevens is er een landingspagina van de campagne: waarwerkjijvoor.nl.

Laten we er samen voor zorgen dat we mensen weer enthousiasmeren over het werken in de horeca en het toerisme.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens