Op dit moment is er van alles gaande rondom Maastricht Aachen Airport (MAA). De provinciale statenleden nemen op 3 juni 2022 een besluit over de toekomst van MAA en wij horen graag hoe jij op dit moment denkt over de toekomst van MAA.

Er zijn in de afgelopen jaren diverse rapporten verschenen maar de provincie kan uiteindelijk kiezen uit vier scenario’s. Het Limburgs Parlement kiest uiteindelijk uit deze vier scenario's, waarvan sluiting van het vliegveld er een van is. Als een meerderheid besluit om MAA open te houden, dan komen er drie opties in beeld: maximale groei, groei zonder toename van de hinder en als laatste inzetten op duurzaam en elektrisch vliegen (elektrisch vliegen is pas in kleine vorm realistisch vanaf 2060).

Aangezien de achterban van KHN Zuid Limburg verdeeld is in dit dossier heeft KHN Zuid-Limburg tot op heden geen standpunt ingenomen over de toekomst van MAA.

Enquête

Graag willen we jou als KHN lid vragen om een keuze te maken uit de aangeboden scenario's. Wij verzoeken jou uiterlijk -voor vrijdag 20 mei aanstaande- de enquête in te vullen.

Hartelijk dank voor je medewerking!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens