Vanuit Peter Meijer van Le Bistro is het initiatief ontstaan om vanuit de Diemense Horeca een goede doelenactie op te starten. Kortgezegd komt het er op neer dat particulieren of instellingen bij deelnemende Diemense Horecaondernemers een cadeaubon kunnen kopen. Deze cadeaubon wordt dan gedoneerd aan een goed doel. Uiteraard ondersteunt KHN Amstelland deze actie van harte.

Op dit moment wordt gedacht aan de voedselbank, De Diem, Berkenstede en stichting de Zonnebloem die de ontvangen cadeaubonnen onder hun bewoners kunnen verloten.

Hoe werkt het?
De meeste horecaondernemers hebben een website waarop eten kan worden besteld. Op deze website kunnen de deelnemende horecaondernemers ook 3 cadeaubonnen aanbieden: ‘Cadeaubon de Zonnebloem’, ‘Cadeaubon De Diem’ en ‘Cadeaubon Berkenstede’. Iedere maandag geven de deelnemende horecaondernemers dan aan de contactpersoon bij de gemeente door welke cadeaubonnen er zijn verkocht. Aan het einde van de actieperiode worden de cadeaubonnen namens de deelnemende horecaondernemers aangeboden.

Voorwaarden

  • De actieperiode is van 20 november 2020 tot 1 januari 2021 (of tot 21 december 2020 als de bonnen nog voor de kerstdagen aangeboden moeten worden).
  • De cadeaubon moet geldig zijn tot in ieder geval 1 januari 2022.
  • De cadeaubon moet ook geldig zijn voor bezorgmaaltijden.
  • Iedere horecaondernemer blijft verantwoordelijk voor de eigen cadeaubonnen.
  • Het initiatief en verantwoordelijkheid van de actie ligt bij de individuele horecaondernemers (de gemeente Diemen heeft enkel een ondersteunende functie bij deze actie).

Doe je mee?
Geef je dan snel op! Uiterlijk voor maandag 16 november aanstaande via: info@lebistrodiemen.nl.

De gemeente ondersteunt de actie door middel van contact met de verzorgingstehuizen en in de promotie van de actie via Daarom Diemen, posters, persbericht en advertentie in Diemernieuws.

Als deelnemende horecaondernemer maak je zelf zoveel mogelijk reclame voor deze actie via je eigen (social media) kanalen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens