Ben jij erbij? We hebben veel nieuws om met jullie te delen, daarom gesplitst in drie delen: 1.Koffie-uurtje 2.Update vanuit de gemeente 3.Wat mag er vanaf 1 juni?

'Koffieuurtje’ neem je eigen koffie mee..
Dinsdag 26 mei om 10.00 uur hebben we een digitaal koffieuurtje ingepland, zodat we even met elkaar kunnen sparren en je vragen kunt stellen. Het bestuur van KHN Eersel en de regiomanager Merel Reijers zijn hierbij aanwezig. Je kunt inloggen bij het koffieuurtje via onderstaande link.

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 872 1764 3404
Password: 4h42e6

Dat kan met je laptop, tablet of telefoon. Als je de link hebt aangeklikt, dan druk je op Zoom openen en dan kom je automatisch in de meeting.

Wat mag er vanaf 1 juni?
Vanaf 1 juni mogen we weer gedeeltelijk open, MITS het coronavirus voldoende onder controle is. Maar wat zijn de voorwaarden? Wat mag er binnen? En wat zijn de regels op het terras? De regiomanager zal daar waar mogelijk online in de meeting de vragen beantwoorden.

De ondernemer is verantwoordelijk voor het nakomen van de regels op zijn locatie(s). Hij mag de gast die zich niet aan de regels houdt de toegang ontzeggen of verwijderen. Het is noodzakelijk de regels kenbaar te maken en het eigen toezicht te organiseren.

KHN zal het protocol met posters e.d. ondersteunen die ook voor alle leden beschikbaar worden. In zijn algemeenheid geldt dat voor de vragen naar meer of anders toestaan, dan uit de Kamerbrief blijkt, als antwoord hebben: dat kan helaas nog niet!

Zien wij jullie online dinsdagochtend?

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens