Speciaal voor alle lokale horecaondernemers in Noordoost Fryslân organiseren wij vanaf september 2021 acht inspirerende minimasters waar actuele thema’s in de horecasector aanbod komen.

Een leven lang leren geldt niet alleen voor medewerkers maar zeker ook voor ondernemers. Samen leren met en van je collega’s, onder leiding van professionele sprekers, daar doe ik graag aan mee (Eelke Duursma).

Externe specialisten en partners uit het vakgebied zullen aanwezig zijn om jou de laatste stand van zaken te geven over diverse onderwerpen. Tijdens deze exclusieve minimasters is er een mogelijkheid om als ondernemers met elkaar te sparren en met de externe specialisten innovatieve en verhelderende ideeën te ontwikkelen.

In de acht minimasters komen de volgende thema’s aanbod:

  1. Cybercrime
  2. Ondermijning
  3. Ondernemerschap en grip op je bedrijf
  4. Goed werkgeverschap
  5. Duurzaamheid
  6. Lean
  7. Subsidies
  8. Marketing

Het programma:

09.00 – 09.30 uur Inloop

09.30 – 12.30 uur Training

12.30 – 13.30 uur Lunch

Locatie:

De locaties van de minimasters vinden plaats bij een aantal deelnemers in Noordoost Friesland.

Meld je nu aan via Aly Meindertsma (a.meindertsma@khn.nl). De minimasters zijn kosteloos door een bijdrage vanuit de Regiodeal en KHN. Wij vragen alleen een investering in tijd en commitment door aanwezigheid bij de acht mini-masters. Er is plek voor 20 deelnemers, reageer snel!

Met hartelijke groet,


Sigrid Hoekstra en Eelke Duursma
Afdelingsvoorzitters

Inhoud minimasters

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens