Op zaterdag 22 mei kun jij deelnemen aan deze actie. Stel jouw terras open, serveer een vroege vogel ontbijt of serveer een vroege vogel koffie special. Je bent volledig vrij om jouw gasten op een leuke manier te verwelkomen!

Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, is het ook weer drukker in de Asser binnenstad. Die drukte is er vooral in de middaguren, in de ochtend is het nog rustig in de binnenstad.

Doe mee aan de Vroege Vogel Actie in Assen!

Vaart in Assen (ViA) wil deze rustige momenten benutten en organiseert daarom samen met MKB Retail Assen en KHN Horeca Assen op zaterdag 22 mei voor winkeliers en horecaondernemers een Vroege Vogel Actie.

Waarom de Vroege Vogel Actie Assen?

Deze actie is er om aan de bezoekers te laten zien dat het juist ’s ochtends veilig en aangenaam winkelen is in Assen. ViA maakt zo op een leuke manier de winkeliers en horecaondernemers zichtbaar in coronatijd en verbindt inwoner en ondernemer op ludieke wijze aan elkaar.

Hoe werkt de Vroege Vogel Actie Assen?

Klanten die op zaterdag 22 mei tussen 7:00 en 11:00 uur in de ochtend de winkels of horeca in Assen bezoeken, worden daarvoor beloond. Dit kan korting zijn in de vorm van een percentage of in euro's op het aankoopbedrag, een presentje, een goodiebag, een extra product dat als bedankje wordt weggegeven, 2 producten voor de prijs van 1, etc. Horecaondernemers kunnen denken aan het vroeg openstellen van het terras (als het goed is, mag het terras dan vanaf 06.00 uur ’s ochtends open), het serveren van een vroege vogel ontbijt, of een vroege vogel koffie special, etc. De ondernemers zijn er volledig vrij in om dit zelf te bepalen.

Iedere winkelier + horecaondernemer krijgt van ViA een A2 Vroege Vogel Actie Poster waarop met een stift ingevuld kan worden wat de klant krijgt als bedankje en waardering dat de klant in de vroege ochtend naar de binnenstad komt.

Meer informatie en Vroege Vogel Actie Poster

Kijk hier voor meer informatie en voor het downloaden van de posters.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens