Het vinden van medewerkers is een groot probleem. Zeker ook in de vrijetijdssector. Na twee moeilijke coronajaren lijken betere tijden voor vrijetijdsondernemers aangebroken.

De vraag is groot, iedereen wil er op uit en wil recreëren, maar er is één groot probleem: personeel!

Enquête

Namens Netwerkregisseur Vrijetijdseconomie Regio Zwolle het verzoek om deze enquête in te vullen. Hierdoor krijgen zij inzicht in de omvang van het probleem in de Regio Zwolle en de resultaten kunnen zij gebruiken voor een actieplan. In april starten ze met een imagocampagne voor de vrijetijdseconomie, waarbij ze aanhaken op landelijke initiatieven van KHN en HISWA-RECRON.

De vrijetijdssector is een belangrijke (top)sector van de BV Nederland. Zonder gezonde vrijetijdssector kunnen de andere topsectoren geen economische topprestaties leveren (‘zonder ontspanning geen inspanning’). Dat dringt maar langzaam door bij beleidsmakers en de tijd dringt...

Je helpt ons enorm door de enquête in onderstaande link in te vullen. Een kleine moeite, maar van groot belang voor de sector en voor de regio. De enquête is in principe anoniem, maar je kunt je adresgegevens invullen, zodat zij je eventueel kunnen benaderen voor vervolgvragen. De resultaten worden in april teruggekoppeld.

Alvast bedankt!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens