Ondernemers zijn maatschappelijk van belang voor het economisch klimaat en de bedrijvigheid. Daarom staat ondernemersdienstverlening door gemeenten als thema op de agenda.

Snelle en oplossingsgerichte (digitale) dienstverlening, beperking van regeldruk en goede communicatie zijn essentieel in de samenwerking met ondernemers. Daarom reikt MKB-Nederland ook dit jaar de prijs uit aan de gemeente met het beste ondernemersklimaat.

De verkiezing van de “MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland” dient als een stimulans voor gemeenten om zich meer in te spannen voor ondernemers.

Heeft u goed contact met uw gemeente, of is de gemeente een blok aan uw been? Daarnaast zijn wij als gemeente benieuwd naar uw mening over onze dienstverlening gedurende de huidige coronacrisis.

Als gemeente Bernheze doen wij dit jaar mee met deze verkiezing en zijn we benieuwd naar uw mening als ondernemer van onze gemeente.

Bent u eigenaar, bedrijfsleider of directeur?
Laat ons weten hoe MKB-vriendelijk het beleid van de gemeente Bernheze is. Via https://mkbvriendelijkstegemeente.nl/bernheze of de QR code komt u bij een digitale enquête.

Scan de QR met je camera van je mobiel dan kom je meteen op de MKB vriendelijkste gemeente site. Succes!

We willen u vragen deze enquête voor 1 november 2020 in te vullen. Dit kost slechts 5 minuten van uw tijd en is volledig anoniem en vertrouwelijk.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Willem van den Brand
Bedrijfscontactfunctionaris, gemeente Bernheze
06-18308715

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens