Onlangs hebben we acties ondernomen richting de gemeente over de verhogingen van de leges, toeristenbelasting en OZB.

Op al deze punten hebben we succes geboekt; verhoging van de leges zijn van tafel, de OZB wordt niet 8% maar 2% verhoogt en voor de toeristenbelasting wil de gemeente graag met ons in overleg om deze gelden ook te gaan besteden aan het toerisme in de gemeente.

Er zijn in de gemeente meer ontwikkelingen, zo wordt er ook een nieuwe centrum visie ontwikkeld en wordt er gesproken over een nieuw horecabeleid.

Veel zaken die voor jullie belangrijk zijn!
Jullie gemeente valt binnen KHN onder de afdeling Midden Friesland, een grote afdeling met Smallingerland, Achtkarspelen, Tytsjerksteradiel en Opsterland. Om de focus en belangenbehartiging binnen de gemeente Smallingerland scherp te houden willen we een werkgroep KHN Smallingerland samenstellen.

Zie jij als ondernemer ook het belang in van deze collectieve lobby? Dan ben je zeer welkom als lid werkgroep van KHN Smallingerland. Uiteraard vraagt een werkgroep lid enige tijd en inzet, maar zeer tijdrovend is het zeker niet. Hiernaast zal een goed functionerende KHN werkgroep meer opleveren dan dat het tijd kost.

Naast enkele overleggen met onder andere de gemeente biedt een bestuurdersrol je ook de mogelijkheid om leuke bijeenkomsten te organiseren voor alle KHN leden in de gemeente.

Aanmelden
Heb je interesse en wil je meer weten dan hoor ik heel graag van je. Er kan telefonisch contact opgenomen worden met Eelke Duursma, voorzitter KHN Midden Friesland via 06 55 08 51 40 of met Aly Meindertsma, regiomanager KHN via 06 53 35 07 09 / a.meindertsma@khn.nl.

We horen graag van je!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens