KHN Edam-Volendam maakt deel uit van het TOP met vertegenwoordiging in het bestuur. Het TOP-bestuur voelt de behoefte en noodzaak om de afgelopen jaren samen met de ondernemers te evalueren en naar de toekomst te kijken.

Het bestuur van het TOP wil je graag uitnodigen voor een evaluatiebijeenkomst op 9 mei 2023.

Plaats
Café De Harmonie, Voorhaven 94, Edam

Tijdstip
9 mei 2023 van 17.00 tot 19.00 uur.

Aanmelden
d.groot@vvvedamvolendam.nl

De bijeenkomst wordt afgesloten met een hapje en drankje.

Als organisatie maakt KHN Edam-Volendam deel uit van het TOP door vertegenwoordiging in het bestuur van het TOP. TOP mag al enkele jaren op de steun van KHN Edam-Volendam rekenen en zij voelen de behoefte en noodzaak om de afgelopen jaren samen met de aangesloten bedrijven te evalueren en naar de toekomst te kijken.

De voorbije jaren hebben voornamelijk in het teken gestaan van organiseren, vergaderen en plannen maken. Dit voorjaar heeft het college van de gemeente besloten om Maaike Steltenpool als coördinator Toerisme (vooralsnog voor een jaar) aan te stellen. Maaike zal zich uiteraard voorstellen op de 9e. Samen met Maaike staan we dus in de steigers om eindelijk tot uitvoering te komen.

Het TOP neemt je graag mee in de plannen en nemen uiteraard ook graag kennis van je ideeën en kansen voor Toerisme, Cultuur en Economie, waar tot nu toe niet aan gedacht hebben is.

Het TOP hoopt je te ontmoeten op de 9e mei in Café de Harmonie en hoort graag met hoeveel personen je op de 9e aanwezig bent.

Aanmelden: d.groot@vvvedamvolendam.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens