Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een exclusieve demonstratie van de Felix 3D-voedselprinter, een baanbrekende innovatie die de culinaire wereld transformeert.

Deze bijeenkomst is speciaal georganiseerd voor professionals zoals jij, die altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun creativiteit en vakmanschap naar een hoger niveau te tillen.

Datum: Maandag 25 maart 2024
Tijd: 10.00 uur tot 12.30 uur
Locatie: TechnoHUB, Industrieweg 2b 3446JC Woerden

Ontdek hoe de Felix 3D-voedselprinter niet alleen een technologische revolutie vertegenwoordigt, maar ook een creatieve verschuiving in de manier waarop we denken over eten en presentatie. Een van de medewerkers van Felix 3D zal zijn ervaringen delen over hoe deze technologie ongekende mogelijkheden biedt voor culinaire innovatie.

Wat kun je verwachten?

  • Live Demonstraties: Zie de Felix 3D-voedselprinter in actie en ervaar de magie van culinaire printtechnologie.
  • Inspirerende Sessies: Leer hoe je restproducten kunt transformeren, onweerstaanbare smaken en texturen kunt creëren, en zelfs de meest kieskeurige eters kunt verleiden.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet gelijkgestemde professionals en deel ideeën en inspiratie.
  • Creatieve toepassingen: Van kunstwerken en gepersonaliseerde boodschappen tot oplossingen voor kauw- en slikproblemen, ontdek de veelzijdigheid van 3D-voedselprinten.

Deze uitnodiging is een unieke kans om te zien hoe de toekomst van voedselbereiding en presentatie wordt vormgegeven. Mis het niet!

Aanmelden

Bevestig je aanwezigheid door te reageren op deze uitnodiging. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen de grenzen van culinaire creativiteit te verkennen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens