De afgelopen periode heeft een groep enthousiaste horecaondernemers goede gesprekken gevoerd met een vertegenwoordiging van de gemeente. Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn deze in goede harmonie gekomen tot een Actieplan voor de horeca

De samenwerking kent inmiddels een vervolg met de onderwerpen in het Actieplan als inhoudelijke agenda. Er zijn o.a. afspraken gemaakt zijn over een vast aanspreekpunt en een digitaal horecaloket (https://www.capelleaandenijssel.nl/horeca) en een vast aanspreekpunt.

Korting op contributie KHN 2024
Ook geeft de gemeente n.a.v. het actieplan een éénmalig cadeautje voor de bestaande leden van Koninklijke Horeca Nederland in Capelle aan den IJssel. Deze leden krijgen in 2024 eenmalig een korting van 30% op 1 jaar lidmaatschap van KHN (contributie). Binnenkort wordt dit aan je teruggestort.

Horecaoverleg 11 april jl.
Er is op 11 april een horecaoverleg geweest met de werkgroep en de gemeente waarbij wethouder Eric Faassen aanwezig was. Hier werd gesproken over de invulling van het nieuwe horecabeleid. Onderwerpen als sluitingstijden, dienstverlening, toezicht en handhaving worden meegenomen in het algehele plan. Ook komt er een voucher duurzaamheid waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Houd hiervoor je gemeentepagina in de gaten.

Sluit aan bij de werkgroep horeca
Wij zijn nog steeds op zoek naar ondernemers die willen aansluiten bij de werkgroep en mee willen werken aan de uitwerking van de onderwerpen in het actieplan. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Andy Jansen welke het directe aanspreekpunt is voor de horeca. Hij is te bereiken via a.jansen@capelleaandenijssel.nl, of 06 15 10 29 33. Indien gewenst komt hij graag een keer langs om nader kennis te maken. Je kunt ook contact opnemen met Marlies Cirkel, regiomanager KHN op nummer 06 53 35 18 16 of via m.cirkel@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens