Gemeente Midden-Drenthe nodigt jou met plezier uit voor het ondernemersontbijt dat in het teken staat van circulair duurzaam ondernemen.

De gemeente Midden-Drenthe heeft het bestuur van Midden-Drenthe gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste ondernemer,

Met veel plezier nodigen wij u uit voor ons ondernemersontbijt dat in het teken staat van circulair duurzaam ondernemen. De transitie naar een circulaire duurzame onderneming is voor iedereen een zoektocht. Daarom wil de gemeente Midden-Drenthe samen met ondernemers aan de slag om concrete circulaire stappen naar de toekomst te maken. We willen de komende twee jaar 4 Circulaire Events organiseren waarin verschillende thema’s de revue passeren.

Lokaal en gezond voedsel staan centraal tijdens het eerste inspirerende ondernemersontbijt. Onder de noemer “Eten van Hier’ nodigen we u uit om samen te komen, kennis te delen en te genieten van boeiende gesprekken in interactieve sessies over Voedsel in Midden-Drenthe.

Het Ondernemers Event “Eten van Hier” brengt ondernemers en partijen samen vanuit de hele voedselketen. Het “Eten van Hier” event dient daarmee verschillende speerpunten; verkorten van de voedselketen, duurzame landbouwproductie, minder voedselverspilling en het verhogen van de gezondheid van inwoners van Midden-Drenthe.

Voedsel is een feestje en dat vieren we graag samen! Onze gastheer Sander Vos heet jullie daarom van harte welkom voor de smakelijke ontbijt sessie. Het ontbijt wordt verzorgd door diverse lokale producenten en zal daarom in het teken staan van lokaal en gezond.

Het doel is om samen met alle geïnteresseerden voedsel op de circulaire kaart te zetten en samen aan de slag te gaan met het vormgeven van de ambitie van “Eten van Hier”.

Voedsel ambitie Midden-Drenthe

In 2030 is Midden-Drenthe een gezonde voedselomgeving met toegang tot lokaal en duurzaam geproduceerd voedsel.

Details van het evenement

Datum: Woensdag 10 april 2024
Tijd: 07.30 – 10.00 uur
Locatie: Restaurant de Turfsteker, Hoofdstraat 48 in Westerbork

Programma

  • Smakelijke ontbijt sessie met lokale producten
  • Programma circulaire events; wat is de ambitie?
  • Interactieve creatieve sessie over “Voedsel van Hier”
  • Circulaire ondernemers aan het woord.
  • Goede tip: Ruimte voor tips en suggesties!

Aanmelden

Meld u aan en geef uw dieetwensen door via deze aanmeldlink of via de onderstaande QR-code.
Let op! Aanmelden kan tot en met dinsdag 26 maart aanstaande.

Ondernemersontbijt gemeente Midden-Drenthe


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens