Uitnodiging voor leden KHN Valkenburg aan de Geul om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van de gemeente Valkenburg i.h.k.v. covid-19

Het bestuur van KHN Valkenburg aan de Geul maakt je graag attent op het volgende.

Het Coronavirus Covid-19 houdt Nederland en dus ook Valkenburg aan de Geul in zijn greep. Vorige week kondigde premier Rutte een versoepeling van de maatregelen aan. Er zijn hierover veel vragen, vooral van ondernemers. Daarom wil de gemeente Valkenburg aan de Geul de ondernemers snel kunnen voorzien van belangrijke informatie. Just nu is dat belangrijk!

Als ondernemer kun je je aanmelden voor de ondernemers-nieuwsbrief van de gemeente Valkenburg aan de Geul. Via deze nieuwsbrief wordt je dan op de hoogte gehouden van alle relevante ontwikkelingen en nieuws vanuit de gemeente.

Vragen?
Voor meer vragen kun je ook rechtstreeks contact opnemen met: ondernemers@valkenburg.nl of telefonisch via het Klant Contact Centrum 14 043.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens