Krijg een gratis advies over de gevolgen van de invoering van de zero emissiezone in Delft en hoe je daar mee om kunt gaan. Dit heeft invloed op je bezorgen en je leveringen.

De Zero Emissiezone zal vanaf 1 januari 2025 in Delft worden ingevoerd. In een gratis adviesgesprek van maximaal 1,5 uur wordt er stilgestaan bij deze Zero Emissiezone. Gezamenlijk wordt er dan gezocht naar slimme en schone manieren van transport en vervoer voor je organisatie in de binnenstad van Delft.

Je kunt je aanmelden voor dit gratis adviesgesprek via deze website. Hier staat sowieso alle laatste informatie over deze regeling. Deze regeling is niet alleen voor Delft maar voor de gehele regio van belang.

Gezamenlijk bekijk je wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen en als EV-Expert kunnen ze met behulp van gegevens van je huidige vervoer een kostenvergelijking (Totale gebruikskosten - Total Cost of Ownership) maken met bv elektrische bestelauto's.

Daarnaast krijg je een onafhankelijke blik op de ontwikkelingen en merken en modellen die op de markt zijn. Ook kijken jullie naar de praktische inzetbaarheid van elektrische bestelauto's, beschikbare fiscale regelingen; subsidies en bespreken jullie ook andere oplossingen voor slimme/efficiƫnte logistiek.

Voor de berekening van een Total Cost of Ownership voor een elektrisch voertuig zal de adviseur in het gesprek een aantal gegevens opvragen van de door jou gebruikte bestelauto's, waaronder:

  • Jaar- en dag kilometrage.
  • Gevraagd laad- en trekvermogen.
  • De inzet van de voertuigen.
  • Het toekomstige opladen van het elektrische voertuigen (waar? wanneer?).
  • Financieringsrente en afschrijvingstermijn.

Wil je meer weten en/of je opgeven (en echt het is voor iedereen van belang van groot naar klein) kijk dan op de site en geef je op voor dit gratis adviesgesprek: https://doehetzero.nl/gemeente/delft/

Het gaat over 15 maanden in.