Ben jij ondernemer in de gastvrijheidssector en zit je met de handen in het haar voor jouw energierekening deze winter? Kom naar de energie workshop en ontvang inzicht en hulpmiddelen om jouw energievraagstuk aan te pakken.

Kom op dinsdagavond 6 december aanstaande van 19.00 - 21.30 uur naar de leerzame en inzicht gevende energiebesparings workshop. In het ROC Friese Poort, Centrum Duurzaam, nemen experts van W2N Engineers, ThermoNoord en Ynbusiness je mee in de mogelijkheden voor duurzame installaties, isolatie en financiën.

Vervolgens ga je samen met andere ondernemers en experts in gesprek in roulerende kennis tafels om jouw energievraagstuk aan te pakken. We sluiten af met een rondleiding door het Duurzaam Doen Huis, om duurzame installaties en technieken in de praktijk te zien werken.

Juist in deze tijden met hoge energieprijzen is dit belangrijker dan ooit. Met besparingsmaatregelen zet je de eerste stappen naar een toekomstbestendig pand en draag je bij aan een beter milieu!

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens