Wil je de energiekosten verlagen dan heb je inzicht in besparingsmogelijkheden nodig? De gemeente biedt een kosteloos traject voor energiebesparing aan.

Om ondernemers in Amstelveen te helpen bij het reduceren van hun energiekosten, biedt de gemeente een kosteloos traject voor energiebesparing aan. Deze aanpak bestaat uit twee fasen: een gratis energiemonitoring en vervolgens een op maat gemaakt rapport met besparingsadvies.

Wat houdt het energiebesparingstraject in?
Het energiebesparingstraject omvat twee essentiële stappen. Ten eerste voert een gespecialiseerde adviseur een kosteloze energiemonitoring uit op locatie. Hierbij worden aspecten zoals verlichting, verwarming, isolatie en duurzame energiebronnen geanalyseerd. Deze monitoring verschaft inzicht in praktische en rendabele energiebesparende mogelijkheden.

Na de beoordeling ontvangt de ondernemer een op maat gemaakt rapport met gedetailleerde informatie, inclusief terugverdientijden, verwachte besparingen en persoonlijk advies over de meest geschikte maatregelen voor hun bedrijf. Bovendien biedt Klimaatroute gedurende een jaar begeleiding aan bij de implementatie van deze maatregelen.

Aanmelden voor het traject
Ondernemers in Amstelveen hebben namens de gemeente een brief van de Klimaatroute ontvangen over deze regeling. De Klimaatroute neemt contact op met de betreffende ondernemers om hun interesse te peilen. Ondernemers kunnen zich ook zelf aanmelden door te bellen naar (020) 7009438 of een e-mail te sturen naar aanmelden@klimaatroute.com.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens