KHN Drechtsteden heeft zich actief ingezet om in het kader van het coronaherstelplan van de gemeente Dordrecht ook dit jaar weer een groot aantal trainingen gratis aan te kunnen bieden.

De gemeente is hiermee akkoord gegaan en we hebben de twee populairste trainingen, gastvrijheid en bhv, van vorig jaar voor dit jaar op de planning staan. Met die uitzondering dat we ook een basistraining bhv er aan toegevoegd hebben, naast de herhalingstraining. Beide bhv trainingen zijn een dag en je krijgt aan het eind een certificaat.

Al deze trainingen zijn gratis te volgen, maar niet vrijblijvend. Dus zorg dat er een vervanger gaat als een deelnemer niet kan. Bij afwezigheid op de dag wordt € 50 no show in rekening gebracht. Deze trainingen worden in het voor- en najaar georganiseerd en we houden natuurlijk rekening met evenementen en vakanties. Regelmatig worden de updates gemaild en je kunt de informatie ook terugvinden op www.eventebrite.nl zoek onder de #gemeentedordrecht. Mocht je deze updates niet krijgen laat het ons dan weten, dan zorgen we dat je alsnog op de mailinglijst komt.

Voor nu staan de volgende trainingen gepland:

  • 20 juni basis bhv van 09.00 - 16.30 uur;
  • 31 mei en 28 juni gastvrijheid van 19.00 - 22.00 uur;
  • 13 juni en 27 juni herhaling bhv 09.00 - 16.00 uur.

In het planningoverzicht kun je zien op welke locaties de trainingen worden gegeven. In het najaar volgen dan nog meer data.

Mocht je vragen hebben over de trainingen of als je nog iets anders wilt weten neem dan contact op met Petra Venekamp op 06-30310640 of via de mail info@concreetadvies.info.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens