Veel horecaondernemers voeren een duidelijk beleid en hanteren de regels zoals voorgeschreven door de landelijke overheid.

Er is alleen toegang mogelijk voor gasten binnen in de horeca met een geldig coronatoegangsbewijs. We worden in Amsterdam geconfronteerd met de boodschap dat de naleving te wensen over laat en er te beperkt wordt gecontroleerd op coronatoegangsbewijzen.

Uiteraard weten we dat gasten, werknemers en ook ondernemers weinig begrip hebben voor de maatregelen en telkens veranderende regels moe zijn.

Om strengere handhaving en uiteindelijk sluiting van horecabedrijven te voorkomen doet Halsema een dringend beroep op ons de regels na te leven en nog even vol te houden. Ze steunt ons optimaal in de lobby om zo snel mogelijk van de regels af te zijn.

Om iedereen toe te kunnen laten zijn er op verschillende hotspotlocaties ook extra (mobiele) testlocaties ingezet en zijn de openingstijden van bestaande testlocaties verruimd. Dat is uiteraard alleen voor de mensen die niet op een andere manier, zoals bijvoorbeeld de juiste vaccinatieregistratie, toegelaten kunnen worden.

Zie ook berichtgeving Parool

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens