De gemeente Gennep heeft het bestuur van KHN Gennep gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Hoe MKB-vriendelijk is Gennep? Vul onze enquête in!
Wilt u ook meehelpen aan een beter ondernemersklimaat? Laat uw stem horen! Recent deelden we de MKB-peiling met ondernemers, onder andere via onze ondernemersnieuwsbrief.

Heeft u deze enquête niet gezien, of heeft u hem wel gezien maar nog niet ingevuld? Dan zijn we alsnog benieuwd naar uw mening. Het invullen kost slechts vijf minuten en helpt ons – en het lokale ondernemersklimaat – enorm.

Dit kan nog tot 1 januari 2024. U vindt de enquête op https://vragenlijst.lexnova.nl/index.php/646283. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld.

Uw mening is niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor de lokale bedrijvigheid. Een hoge score trekt namelijk ook nieuwe ondernemers aan.

Over de enquête
We hopen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Hoe kunnen wij u beter ondersteunen? Is er iets waar u tegenaan loopt bij het starten van een bedrijf? Heeft u vragen over subsidieaanvragen, de ideale bedrijfslocatie, vergunningen of arbeidsmarktvraagstukken?

Het Bedrijvenloket van de Gemeente Gennep staat klaar met advies en praktische hulp. We willen er zeker van zijn dat onze dienstverlening niet alleen goed is, maar ook bijdraagt aan een bloeiend ondernemersklimaat.

Met vriendelijke groet,

Janine van Hulsteijn


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens