Via een aantal bedrijven en instellingen hebben we de vraag gekregen om waardebonnen te kunnen leveren. Deze zijn in totaal voor ruim 35.000 euro verkocht.

Mocht je één van de betreffende bonnen (VO-onderwijs, Strandcamping Groede en KHN bonnen) aangeboden krijgen, dan kun je die naar het onderstaande adres sturen.

KHN Oost-Zeeuws-Vlaanderen
T.a.v. mevrouw A. Biddelo
p/a Dorpsplein 7
4569 AL Graauw

We kunnen jou het gehele bedrag zonder kosten en/of provisie uitkeren. Stuur betreffende ingenomen bonnen mee en vermeld jouw naam en banknummer op een begeleidend briefje. Om te voorkomen dat bij diefstal de bonnen nog ingeleverd kunnen worden, noteer op de bon zelf jouw bedrijfsgegevens, naam en handtekening. Wij noteren de nummers die door ons zijn uitbetaald. Noteer zelf ook de nummers van de ingeleverde bonnen zodat we alles kunnen terugvinden, mocht er iets fout gaan met de postbezorging.

Bovenstaand vind je de bonnen als voorbeeld aan voor de herkenbaarheid bij het innemen. Bonnen zijn geldig tot 31 december 2021, inleverbaar tot 7 januari 2022. Betaling per bank. Wij streven naar een betaling binnen 2 weken.

Voor eventuele nadere informatie neem contact op met abiddelo@zeelandnet.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens