Geschokt hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van ons gewaardeerde Ledenraadslid Dennis Boom (55). Dennis was vanuit regio Zuid-Holland in 2019 in de Ledenraad benoemd, waar hij naast cluster C ook de franchisenemers vertegenwoordigde.

Betrokken en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zo kenden we Dennis binnen KHN. Een gevoelsmens ook, met altijd aandacht voor de mensen om hem heen. Dennis maakte zich binnen de Ledenraad hard voor KHN als professionele brancheorganisatie die proactief inspeelt op maatschappelijke ontwikkelingen. Hij bracht een ruime portie kennis mee als ondernemer, franchisegever en franchisenemer. Daardoor had hij een groot netwerk in de horeca opgebouwd, dat hij graag inzette voor KHN.

Dennis was als Ledenraadslid heel actief. Zo was hij onder meer lid van de voordrachtcommissie, die nieuwe Landelijk Bestuursleden werft, en voorzitter van de remuneratiecommissie, die namens de Ledenraad voortgangsgesprekken met het LB voert. Ook is hij lid geweest van het Verantwoordingsorgaan van het Pensioenfonds Horeca en Catering.

Begin dit jaar maakte hij bekend dat zijn bedrijf de franchiserechten ‘Délifrance’ voor Nederland en België had verworven. Nadat hij in 2021 zijn KFC-restaurants had verkocht, zag hij enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. Ook was hij eigenaar van restaurant ‘SPRUIT eten & drinken’ in Barendrecht.

Dennis vond het belangrijk om zijn kennis over te dragen aan jongeren. Naast zijn ondernemerschap gaf hij les bij SVO (fastservice) en doceerde hij alle generieke vakken aan een bbl mbo-4 groep.

Wij wensen zijn vrouw Petra, kinderen, familie en vrienden heel veel sterkte toe bij dit grote verlies.

Namens Landelijk Bestuur en Ledenraad van KHN,

Marijke Vuik, voorzitter KHN
Gijs Schapendonk, voorzitter Ledenraad

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens