Een aantal weken geleden hebben we twee corona-checkpoints in de binnenstad van Middelburg geopend. Dit is een initiatief van de Vereniging Ondernemers Middelburg en Koninklijke Horeca Nederland in Middelburg.

En in samenwerking met de Gemeente Middelburg. We hebben dit gedaan om het voor de bezoekers en de horecaondernemers makkelijker te maken. Dit blijft zo. Alleen wijzigen de locaties.

Het checkpoint op het Koorkerkplein wordt verplaatst naar de Markt. En het punt voor de ABNAMRO wordt ook verplaatst. Beiden komen bij de ingang van de ijsbaan. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Enerzijds is het de entree voor de ijsbaan en anderzijds geeft het toegang tot horeca.

De ijsbaan heeft dit jaar namelijk geen horecagedeelte. Dat betekent dus dat bezoekers van de ijsbaan gebruik maken van de horeca in onze binnenstad. We rekenen op 600 tot 800 bezoekers per dag. Mensen die komen schaatsen krijgen na de controle van de QR-code een polsbandje. Met dat bandje hebben ze toegang tot de ijsbaan én de horeca.

Lees hier verder.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens