Wist je dat steeds meer toeristen naar Drenthe komen? En wist je dat een goede website essentieel is voor het bereiken van (nieuwe) gasten? En is het bij jou bekend dat de Duitse toerist steeds vaker voor Drenthe kiest?

En heb jij al in de agenda staan dat er twee avonden worden georganiseerd waarin meerdere sprekers jou meenemen in dit verhaal en er interessante kortingen te verkrijgen zijn voor o.a. professionele foto’s en Duitse teksten voor jouw eigen bedrijf?

Marketing Drenthe zet zich met grote campagnes in om de gasten naar Drenthe te halen. Aan ons allen de taak om de gasten vervolgens voor Westerveld te laten kiezen. Gezien het fantastische aanbod welke wij in deze gemeente kennen, zou de keuze voor onze bedrijven en evenementen niet zo’n moeilijke moeten zijn. Echter, staan wij met elkaar nog niet voldoende in de etalage van Drenthe.nl.

Op maandagavond 2 maart en woensdagavond 11 maart wordt er een informatieavond georganiseerd over dit thema en kijken we met elkaar hoe we (de kwaliteit in) ons gebied gezamenlijk kunnen doen stijgen door gezamenlijk te investeren.

Inhoud
Deze avond wordt onder andere besproken wat het belang is van een goede website, waarom het goed is om een Duitstalige website te hebben en hoe te onderscheiden en goed te etaleren op Drenthe.nl. Daarnaast wordt er uitgelegd waar er op gelet kan worden bij het schrijven van teksten en het gebruik van beeldmateriaal en waarmee STPW jou en jouw bedrijf kan helpen. Tot slot kan jij deze avond jouw bedrijf inschrijven voor diverse onderdelen met korting, zoals een fotograaf, een vertaler en een screening van jouw website, social media en vindbaarheid via Google.

Sprekers
Deze avond komen aan het woord:
➢ Marieke Sikkens van Stichting Toeristische Promotie Westerveld (STPW)
➢ Jan Willem Melisse van Marketing Drenthe
➢ Marijke Maatkamp / Daniëlle Idema van MINT

Verder zijn aanwezig Gerrie Ebbeling van de Gemeente Westerveld en Marjolein Rink van Ondernemersfonds Westerveld.

Locaties:
2 maart 2020
19:30 uur inloop, 20:00 uur start
Locatie: ’t Knooppunt, Dorpsstraat 21 Havelte

11 maart 2020
19:30 uur inloop, 20:00 uur start
Locatie: Landhotel de Borken, Lhee 76 Dwingeloo

Aanmelden
In verband met de organisatie horen wij graag op welke avond jij aanwezig kunt zijn en met hoeveel personen. Dat kan door uiterlijk 28 februari een mail te sturen naar marieke@hetnationaleparkvandrenthe.nl.

flyer

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens