Gemeente Velsen is bezig met de uitvoering van een horecastructuuronderzoek. Met dit onderzoek verkrijgt de gemeente actueel inzicht in de horecabranche en aanknopingspunten over de wijze waarop het horeca-aanbod en de behoefte van inwoners en bezoekers nog beter op elkaar kunnen aansluiten.

Het uiteindelijke doel is te komen tot een sterkere, vitalere en aantrekkelijkere horeca in de gemeente. De uitkomsten van dit onderzoek worden gebruikt voor het opstellen van het vernieuwde horecabeleid van de gemeente Velsen.

Bijeenkomst 09.15 uur gemeentehuis Velsen

In november 2021 zullen de eerste tussenresultaten van het onderzoek gereed zijn. Deze zullen worden toegelicht tijdens een informatiebijeenkomst op donderdag 25 november 2021, van 09.15 tot 11.30 uur op het gemeentehuis Velsen, Dudokplein 1 in IJmuiden. Deelname kan doorgegeven worden via ondersteuningDFL@Velsen.nl o.v.v. ondernemersbijeenkomst horeca.

Naast deze bijeenkomst zullen medewerkers van het onderzoeksbureau alle horecabedrijven kort bezoeken. Dit doen zij om een goed beeld te krijgen van de horeca in Velsen. Zij zullen kenbaar maken en uiteraard het bedrijfsproces niet verstoren.

Uitnodiging gemeente Velsen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens