De voorbereiding van Kermis Weert (van vrijdag 22 september tot en met woensdag 27 september 2023) is in volle gang. Om jou als ondernemer tijdig te informeren, ook in relatie tot jouw eigen plannen, organiseert de Gemeente Weert een inloopmoment waarop je kunt zien hoe de kermis eruit komt te zien en waar je eventuele vragen (ook over vergunningen) kunt stellen.

Dit inloopmoment vindt plaats op dinsdagochtend 20 juni, van 11:00 tot 12:00 uur in de kantine op de eerste verdieping van het Stadhuis. Je hoeft je hiervoor niet te melden aan de balie. Bij binnenkomst in de centrale hal kun je via de grote trap doorlopen naar de eerste verdieping. Je bevindt je dan meteen in de kantine.

Daarnaast wil de gemeente jullie er bij deze ook alvast op wijzen dat, mocht je zelf iets willen organiseren, je dit dan tijdig (uiterlijk 27 juli) dient aan te geven bij de afdeling vergunningen.

Vragen?

Voor vragen met betrekking tot de kermis kun je contact opnemen met kermiscoördinator Marja van Pol via kermis@weert.nl.
Voor vragen met betrekking tot vergunningen met de afdeling vergunningen via vergunningen@weert.nl.

Daarnaast willen wij je vanuit het bestuur graag attenderen op het laatste nieuws vanuit de BIZ. Hierin vind je ook een link om je aan te melden voor de straatbijeenkomsten.