Wij staan allen voor een grote uitdaging om tegen 2050 over te schakelen op een koolstofarme economie. Gemeenten kunnen hierin een centrale rol spelen maar verduurzaming en vernieuwing zijn met name belangrijk voor de toekomst van bedrijven.

In het kader van het klimaat- en energieakkoord is de energie- en warmtetransitie in een stroomversnelling gekomen. De gebouw- en woningeigenaren, bedrijven en in het bijzonder de tertiaire sector (MKB en KMO’s) moeten aan de slag met het CO2-neutraal maken van hun bezit. De gemeenten stimuleren. Installateurs en organisaties zoals Techniek Nederland, FedEC, ATIC, Techlink en VOLTA hebben hierin een belangrijke adviesfunctie.

Hoe doe je dit als ondernemer en eigenaar?

Tijdens dit online inspiratie event op 28 januari aanstaande (10.00 tot 12.30 uur) kun je kennismaken met enkele nieuwe technieken en vragen stellen. Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Meld je via deze link aan voor het Online inspiratie event. Na aanmelding ontvang je een link voor Teams.

Het webinar wordt georganiseerd door de interreg-projecten Interreg Vlaanderen-Nederland TERTS-project & Interreg 2 seas project SOLARISE.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens