Nog even last minute inspiratie opdoen? Kijken bij andere ondernemers met goede ideeën? Juist in deze bizarre tijd is het goed om als horecaondernemers van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Nu versoepelingen eraan komen is het nog niet te laat om nog even bij je collega’s “in de keuken te kijken”. Een spontaan idee om toch nog even te leren van elkaar, voordat we een (hopelijk) drukke en goede zomerperiode ingaan.

Het bestuur van KHN Echt-Susteren nodigt je graag uit deel te nemen aan een interessante inspiratietour waarbij we een aantal collega-ondernemers bezoeken om te ontdekken en zien hoe zij op een creatieve manier met alle regels en beperkingen in verband met corona omgaan en of zij hun bedrijf hebben veranderd in het laatste jaar. Leden van KHN Roerdalen zijn ook van harte uitgenodigd om deel te nemen!

Inspiratietour

Deze leuke inspiratietour, uiteraard geheel coronaproof, vindt plaats op:

Wanneer? Woensdag 19 mei 2021
Tijd? Aanvang 10.00 uur, met eigen vervoer en vertrek vanaf de parkeerplaats bij Café Bie Aloïs (Oude Rijksweg Noord 21, 6114 JA Susteren)

Ga mee en laat je verrassen!

Aanmelden

Jouw aanmelding ontvangen we uiterlijk maandag 17 mei aanstaande via echtsusteren@khn.nl.

We zien je graag op woensdag 19 mei aanstaande!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens