Het bestuur van KHN Barneveld/Scherpenzeel nodigt jou van harte uit voor een gezellige inspiratietour op maandag 30 maart!

We hebben een leerzame en inspirerende tour georganiseerd, waarbij we diverse bedrijven in Voorthuizen bezoeken! Tijdens deze tour worden we ontvangen bij verschillende horecazaken van collega-ondernemers. Zij zullen ons inspireren en ons met regelmaat laten genieten van een hapje en drankje!

Het programma ziet er als volgt uit:
11.30 uur Ontvangst bij Brasserie Buitenlust Koffie en thee
12.30 uur Lounge 3 Rondleiding en aansluitend een lunch
14.00 uur Grand-Café De Bunckman Rondleiding en wijnproeverij Vino Voorthuizen
15.30 uur Café De Lindeboom Rondleiding en aansluitend Pubquiz
17.00 uur Afronding Ledenuitje

We nodigen je uit mee te gaan langs deze leuke horecaconcepten en een kijkje te nemen in de keuken van jouw collega horecaondernemers!

Aanmelden kan tot 20 maart 2020 via barneveldscherpenzeel@khn.nl ovv. Aanmelding Inspiratietour Voorthuizen.

Als KHN-lid van Barneveld/Scherpenzeel kan je kosteloos deelnemen aan deze tour. De inspiratietour is volledig verzorgd.

Bij no-show of annulering binnen 3 dagen zijn wij genoodzaakt een no-show bedrag van € 75 euro p.p. in rekening te brengen.

Wij verzoeken je eventuele dieetwensen bij de aanmelding te vermelden, zodat de desbetreffende koks hier rekening mee kunnen houden.

Graag tot ziens op 30 maart!

header barneveld.PNG

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens