Veel Amsterdammers leven in armoede en hebben niet eens genoeg geld voor boodschappen. Breng wat je kunt missen op 20 en 21 december naar de Kalverstraat 28 in Amsterdam.

Fanclub Centrum opent op woensdag en donderdag (20 en 21 december) een pop-up weggeefwinkel in samenwerking met de Omgekeerde Supermarkt (TKRAMREPUS) en Stichting SINA op Kalverstraat 28.

Dit omdat, terwijl veel van ons hun laatste kerstinkopen doen, er ook ontzettend veel Amsterdammers in armoede leven en niet eens genoeg geld hebben voor boodschappen.

In de pop-up winkel kunnen Amsterdammers en ook horecaondernemers houdbare producten inleveren, donaties doen en indien gewenst ook meer over de goede doelen van de hierboven genoemde organisaties te weten komen.

Acties met fooien of andere initiatieven zijn meer dan welkom en kunnen voor veel Amsterdammers in armoede een enorm mooi gebaar zijn.

Vragen

Voor vragen neem contact op met regiomanager Eveline Doornhegge via e.doornhegge@khn.nl / 06 51 49 07 09 of Diana Pattiselanno van Fanclub Centrum via diana@moonbirdamsterdam.nl / 06 28 26 45 83.

Poster pop-up weggeefwinkel

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens