Om de veiligheid van onze gasten beter te kunnen waarborgen is het goed om met regelmaat een BHV training te volgen waardoor je als ondernemer en medewerker beter in kan grijpen wanneer een gast of collega iets overkomt.

Om dit te stimuleren organiseert KHN Barneveld/Scherpenzeel een BHV training voor alle ondernemers en medewerkers.

Wanneer: Maandag 13 mei 2024
Waar:
Blus Barneveld, Nieuwe Markt 3H.

We hebben 2 groepen die dag:
Groep 1: 09.00-12.30 uur
Groep 2: 13.30-17.00 uur

Tussen de 2 groepen zal KHN Barneveld/Scherpenzeel om 13.00 uur haar jaarlijkse ledenvergadering houden. We praten je hier bij over de stand van zaken die belangrijk kunnen zijn voor de horeca van onze afdeling.

Lunch
Inloop is vanaf 12.30 uur onder genot van een broodje en een drankje welke je door de afdeling wordt aangeboden als dank voor de betrokkenheid.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen slechts € 75 per persoon (ex. btw), dankzij een bijdrage van onze KHN-afdeling. Hiermee zijn de kosten als lid van KHN lager dan gebruikelijk en een direct ledenvoordeel.

De training wordt gegeven door Marcel van der Meer van De Veiligheidstrainer. Een zeer ervaren trainer die regelmatig cursussen geeft voor KHN. De training is geschikt voor zowel basis- als herhalingsdeelnemers. Er is plaats voor 12 deelnemers per dagdeel. Bij overschrijving van het aantal deelnemers gaan we een 2e cursusdag organiseren die na de zomer zal plaatsvinden.

BHV
Je kunt de aanmeldingen mailen naar regiomanager KHN e.korthouwer@khn.nl.
Vermeld hierbij bedrijfsnaam, aantal personen en voorkeurstijd. Tevens van iedere deelnemer de naam, geboortedatum en het persoonlijke emailadres. De deelnemers ontvangen namelijk een e-learning module ter voorbereiding.

ALV
Graag af- of aanmelden per mail naar e.korthouwer@khn.nl.

Graag tot 13 mei!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens