Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft het kabinet dringend opgeroepen om zo snel mogelijk met een heropeningsplan te komen voor de gesloten sectoren en het steunpakket aanzienlijk te verbeteren en aan te vullen.

KHN Bergen heeft de gemeente een brief gestuurd met het verzoek onze oproep aan het kabinet te ondersteunen door het politieke netwerk te gebruiken en deze punten aan te kaarten via het Veiligheidsberaad en de Veiligheidsregio’s.

Tevens hebben we aangegeven dat de gemeente zelf moet kijken hoe ondernemers geholpen kunnen worden de crisis door te komen. Het is belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven en te kijken waar gemeenten ondernemers kunnen steunen zowel in financiële zin (terrasverruiming, uitstel van belastingen, terugbetaling leges, een ondernemersfonds, geen precariobelasting, etc.) als te kijken naar verantwoorde heropening.

In de bijlagen vind je de verzonden brief en een overzicht van de noodzakelijke verbeteringen in de steunmaatregelen volgens Koninklijke Horeca Nederland.

Bijlagen:
- Brief College B&W Bergen
- Overzicht verbeteringen steunmaatregelen

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens