Je wordt van harte uitgenodigd voor een onvergetelijke culinaire en inspirerende tour in de oudste stad van Nederland: Nijmegen! 🍽️🎉

📅 Datum: Maandag15 april 2024
🕕 Tijd: 15.00 uur

Ontdek Nijmegen op een verrukkelijke manier!

Laat je smaakpapillen dansen tijdens onze exclusieve culinaire tour door de sfeervolle straatjes en historische pleinen van Nijmegen. Dit keer nemen we jou mee in het thema van de Vierdaagse!

👣 Wandel mee door de geschiedenis

Geniet niet alleen van de smaakvolle gerechten, maar ontdek ook de rijke geschiedenis van Nijmegen. Onze ervaren gids neemt je mee langs historische hoogtepunten en vertelt over de bijzondere band tussen de stad en de wereldberoemde Vierdaagse.

🍲 Culinaire hoogstandjes

Proef de heerlijke gerechten die Nijmegen te bieden heeft. Van lokale lekkernijen tot internationale smaakexplosies, onze culinaire stops zijn zorgvuldig uitgekozen om jouw smaakzintuigen te verwennen.

🎉 Gezelligheid en inspiratie

Deel deze culinaire ervaring met medeleden en geniet van een gezellig samenzijn. Laat je inspireren door de unieke sfeer van Nijmegen en creëer onvergetelijke herinneringen samen met je (zakelijk) partner en mede KHN-leden!

💵 Eigen bijdrage: € 40,- per persoon en maximaal 2 personen per lid.

Aanmelden

Aanmelden vóór zaterdag 17 februari aanstaande via betuweoost@khn.nl met omschrijving: inspiratietour Nijmegen.

Mis deze kans niet om Nijmegen te ervaren op een manier die al je zintuigen zal prikkelen. RSVP vóór 17 februari om jouw plekje te reserveren voor deze bijzondere culinaire en inspirerende tour!

We kijken ernaar uit om samen met jou de smaken en geschiedenis van Nijmegen te verkennen!

Flyer Tour Nijmegen KHN Betuwe Oost

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens