KHN Breda en KHN Etten-Leur organiseren in samenwerking met Horeca Opleidingscentrum (HOC) iedere maand één horecacursus, speciaal voor Bredase en Etten-Leurse horecaondernemers. Op 15 april volgt de BHV Blended Learning cursus.

Wil je van dit exclusieve aanbod gebruikmaken, dan is het belangrijk dat jouw onderneming:

  • Gevestigd is in het postcodegebied 4811 t/m 4854 of 4870 t/m 4879;
  • BTW-plichtig is.

Aanmelden

Aanmelden kan uiterlijk tot en met woensdag 27 maart door hier te klikken.

Klik hier voor de officiële uitnodiging.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en we hanteren een ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’ aanpak! Benieuwd naar de rest van de opleidingskalender? Klik hier.

Inhoud cursus

Volgens de Arbowet is ieder bedrijf met medewerkers verplicht om de bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen. Dat betekent bijvoorbeeld dat er altijd een BHV’er aanwezig moet zijn als er gewerkt wordt. BHV’ers bieden zelf georganiseerde hulp bij een noodsituatie. Denk bijvoorbeeld aan het verlenen van EHBO en het blussen van brand. De cursus bestaat uit een theoretisch deel (e-learning) en een praktijkdag. Na een succesvolle afronding van beide onderdelen ontvangt de deelnemer een BHV certificaat dat een jaar geldig is.

Exclusieve prijzen

We houden de cursusprijs laag door gezamenlijke inkoop en organisatie in eigen zaak. Geef bij inschrijving een geldig KHN lidnummer door en ontvang een extra ledenkorting!

  • € 195,- Cursusprijs KHN-leden Breda
  • € 250,- Cursusprijs horeca Breda
  • € 299,- Standaard cursusprijs

Inclusief lesmateriaal en certificeringskosten en exclusief 21% BTW en € 15,- locatiekosten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens