Gratis trainingen voor de horeca (ondernemers en medewerkers) in de gemeente Dordrecht.

KHN Drechtsteden heeft dit voorjaar regelmatig overleg gehad met de gemeente Dordrecht om ook lokaal te komen tot een corona herstelplan, dit naast de landelijke regelingen. En ook dit jaar heeft de gemeente Dordrecht op verzoek van de afdeling budget vrij gemaakt voor horeca trainingen.

De afdeling heeft dit keer vooral ingezet op de wettelijke trainingen en voor een gastvrijheidstraining voor nieuwe medewerkers. Zowel in het voorjaar als in het najaar staan er workshops gepland. De basistraining bhv is nu al volgeboekt maar we hebben kunnen regelen dat er nog eentje bijgeboekt kan worden in het najaar, deze informatie zal binnenkort beschikbaar zijn.

Voor nu de planning voor dit voorjaar en de eerste trainingen na de zomer. Kijk in deze agenda voor de data en locaties. Je kunt je nu al opgeven via de link die achter de workshop staat, mocht dit niet lukken dan kun je ook rechtstreeks je deelname mailen naar info@concreetadvies.info.

Maak gebruik van deze gratis trainingen, want zo voldoen je aan de wettelijke eisen en bespaar je zo 150 euro per deelnemer.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens